.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L'escultor Arco Pujol, artista seleccionat a la mostra Inund'art 2013, exposarà a la Fundació Fita durant tot el mes de juny. L'exposició, que es titula «Esforç i paraules», es basa en la representació escultòrica de sensacions que viuen uns personatges en situacions no gaire còmodes (un home atrapat en una teranyina, dins d’un tronc...) i en tres quadres que són una al·legoria de la parla i de les converses velades. La col·lecció mostra una evolució cap a l’exterior: les escultures poden ser exposades en qualsevol entorn exterior, ja que estan fetes en bronze, i el suport pot ser de fusta, vidre o acer.
Arc’º Pujol, nascut a Girona l’any 1974, va iniciar el seu camí per l’escultura des de baix, treballant dur el metall, aprenent l’ofici amb els millors mestres. Crea l’original desenvolupant tot el procés ell mateix: la fosa, el poliment i l’acabat a la peanya. Cal destacar la seva col·lecció Bloqueig, que mostra un passeig sense fi per unes escales que ens duen a descobrir l’espai i la forma, els volums i les corbes, el moviment i el reflex; disset escales de bronze i alumini que sens dubte ens duran a endinsar-nos per un instant en aquest món d’escales impossibles.

Inauguració: dimecres 4 de juny, a les 19.30, a la Fundació Fita.
Durada: del 4 de juny al 3 de juliol

 Més informació a: http://www.fundaciofita.com/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca