.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Després d'haver-se pogut visitar durant tres mesos a Olot, ciutat natal de l'artista, arriba a la Casa de Cultura de Girona l'exposició «Francesc Vayreda, de l’impressionisme al noucentisme a Catalunya», comissariada per Mariona Seguranyes i produïda pel Museu de la Garrotxa en col·laboració amb la Diputació de Girona.
L'exposició fa un interessant recorregut artístic pels inicis del segle xx amb la figura de Francesc Vayreda, fill del conegut pintor Joaquim Vayreda, com a fil conductor. D'aquesta mostra, que sorgeix d'un estudi extens sobre la figura de l'artista, en destaca tant la seva faceta de pintor com la d'activista cultural, un dels més importants de Catalunya. Així, amb aquesta exposició, i per mitjà de Francesc Vayreda, ens podem endinsar en les inquietuds de tota una generació d'artistes catalans que van rebre l'influx de l'impressionisme i de Cézanne.

La mostra es podrà visitar fins al 31 de maig a la Casa de Cultura de Girona.

Per a més informació: http://www.casadecultura.org

Trobareu el catàleg de la mostra en línia, a http://francescvayreda.olot.cat.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca