.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L’exposició Aquarel·les en flor. Les flors del pintor Ramon Reig recull una extensa mostra de les composicions florals que l’artista ha realitzat de formes molt diverses: la impressió sensible que caracteritza les peces de Ramon Reig, amb subtilitats cromàtiques i matisos de llum, es veu reflectida en les aquarel·les de dàlies, narcisos i clavells, entre d’altres.

Reig gaudeix d’un potent recorregut professional. Va ser guardonat amb el Premi Nacional d’Aquarel·la, i se’l va nomenar acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi i de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando. L’artista, a més, sempre va tenir una relació molt estreta amb el món cultural i artístic de les comarques gironines. Va ser molt a prop d’alguns dels personatges més destacats de l’època, com ara Salvador Dalí, i va ocupar càrrecs decisius en l’àmbit artístic, com ara la càtedra de dibuix a l’Institut de Figueres i la plaça de conservador al Museu de l’Empordà. La Diputació de Girona té, en el seu Fons d’Art, 21 obres de l’artista, entre les quals també n’hi ha amb motius florals.

La mostra es podrà visitar a l’Àmbit 1 del Museu d’Art de Girona, del 17 d’abril al 29 de juny, coincidint amb la celebració del Girona, Temps de Flors.

Per a més informació: http://www.museuart.com.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca