.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La transformació gironina a través dels vuitanta anys de Ràdio Girona
18/04/2014

Vuitanta anys de Ràdio Girona fa un repàs de les vuit dècades de presència del mitjà radiofònic local a Girona fins el proper 30 de maig.

L’exposició, que segueix un ordre cronològic, fa un recorregut al llarg dels anys per mitjà de sons, fotografies i del micròfon, l’element fonamental de la ràdio, de manera que mostra les variacions de cada etapa i descobreix l’evolució del mitjà de comunicació que ha sobreviscut a les revolucions tecnològiques i a les adversitats històriques.

Un estudi de ràdio provisional serà present a la sala per aproximar, de manera interactiva, els visitants a la realitat del mitjà de comunicació radiofònic.

Dins els actes de commemoració s’inclou un cicle de cinema i ràdio, que es farà en col·laboració amb el Cinema Truffaut.

Per a més informació: http://www.casadecultura.org/activitats/285/11882/80-anys-de-radio-girona.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca