.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Una galeria digital permet veure els projectes fotogràfics presentats als Premis Carles Rahola
07/04/2014

La pàgina web dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local té un nou apartat consistent en una galeria digital per mitjà de la qual es poden veure els projectes fotogràfics que es van presentar en la categoria de "Millor fotografia publicada" de la darrera edició dels guardons.

L’objectiu d’aquesta galeria és donar a conèixer els 31 treballs que es van presentar, tots ells de gran qualitat tècnica i estètica. En total, el jurat dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local va veure més d'un centenar de fotografies de quinze autors diferents: David Aparicio, Martí Artalejo, Albert Busquets, Jordi Busquets, Joan Castro, Carles Colomer, Pere Duran, Rubén Garcia, Josep Maria Oliveras, Carles Palacio, Aniol Resclosa, Jordi Ribot, Glòria Sánchez Lluís Serrat i Anna Soldevila.

http://www.premiscarlesrahola.cat/arxiudigital/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca