.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El darrer artista seleccionat a la convocatòria d'Exposicions Viatgeres, Jordi Martoranno, exposa durant aquest mes a l'Espace Riquet de Béziers (França), juntament amb Jordi Isern, pintor establert a Sant Iscle d’Empordà.

Els dos artistes gironins exposen la seva obra junts, en aquest espai expositiu de Béziers, fins al 29 de juny. Han estat convidats per la xarxa de "Les Musées de Béziers" amb l'objectiu de mostrar, per mitjà del seu art, aquest caràcter mediterrani que el Llenguadoc sent proper.

Malgrat que les peces de Martoranno i l'Isern no segueixen una mateixa estètica, ambdós treballen amb el mateix procés. Com diu Bernard Salques, comissari de l'exposició, tots dos investiguen, amb la pintura, les formes i els símbols, i aporten nous pensaments estètics.

Els dos artistes gironins també tenen en comú una clara projecció de futur, i compten amb una trajectòria professional destacable: estan guardonats amb el Premi Honda i amb diverses beques i premis, com ara el premi de pintura de la Fundació Vila Casas o el Premi Jove d'Arts Plàstiques de la Generalitat i de l'Ajuntament de Girona, entre d'altres.

L'exposició es compon de quaranta peces, la majoria de gran format, entre les quals hi ha algunes de les obres que Martoranno havia integrat dins l'Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona, com ara Formes en correspondència i Arbre còsmic.

 

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca