.

CERCADOR

Notícies

Tornar

S'ha obert una nova convocatòria d'Exposicions Viatgeres, el programa d'exposicions itinerants impulsat per la Diputació de Girona i destinat a artistes gironins. La finalitat de la convocatòria és seleccionar dos projectes expositius que itineraran per les comarques gironines durant el 2014 i el 2015.

Dos anys després de la primera edició, amb les exposicions encara vigents i actives, es continua amb l'objectiu de potenciar la promoció i la difusió de pintors, dibuixants i escultors de les comarques gironines amb projectes de qualitat. Un jurat constituït per a l'ocasió serà l'encarregat de seleccionar les dues propostes a partir de tots els projectes rebuts entre l'1 i el 30 de març.  

El jurat estarà format per un representant de la Diputació de Girona; Sebastià Goday, gestor cultural de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona; Jaume Bernades, director del Museu d'Art de Girona; Glòria Bosch, directora d'Art de la Fundació Vila Casas; Clara Garí, directora de la Nau Côclea; Eudald Camps, crític d'art, i Bonaventura Anson, artista.

El període per presentar les sol·licituds és de l'1 al 30 de març. Els projectes s'han de fer arribar al Registre d'Entrada de la Diputació de Girona.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria a www.ddgi.cat/convocatoriaev o trucant al telèfon 972 185 057.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca