.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Comença el termini per presentar projectes a la convocatòria d'Exposicions Viatgeres
01/04/2014

La finalitat de la convocatòria és seleccionar dos projectes expositius que itineraran per les comarques gironines durant el 2014 i el 2015.


Dos anys després de la primera edició, amb les exposicions encara vigents i actives, es continua amb l'objectiu de potenciar la promoció i la difusió de pintors, dibuixants i escultors de les comarques gironines amb projectes de qualitat. Un jurat constituït per a l'ocasió serà l'encarregat de seleccionar les dues propostes a partir de tots els projectes rebuts entre l'1 i el 30 de març.  

El jurat estarà format per un representant de la Diputació de Girona; Sebastià Goday, gestor cultural de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona; Jaume Bernades, director del Museu d'Art de Girona; Glòria Bosch, directora d'Art de la Fundació Vila Casas; Clara Garí, directora de la Nau Côclea; Eudald Camps, crític d'art, i Bonaventura Anson, artista.

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria a www.ddgi.cat/convocatoriaev o trucant al telèfon 972 185 057.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca