.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Aquesta mostra és fruit d’un projecte col·lectiu entre Domènec Fita, Enric Homet i Jaume Roser, iniciat el 2012. Aquest projecte va ser presentat públicament el passat mes de maig al ParcArt, a Cassà de la Selva, on es va donar llum a la confluència de treballs dels tres autors per mitjà d’una instal·lació i una presentació in situ.

"Fita - Aus i adorns" és el recull d’algunes de les peces que Fita va crear per al projecte. Aquestes peces estan centrades en animals i plantes imaginaris, temes molt freqüents de l’artista, que reprodueix en ferro tallat amb làser sobre uns suports de fusta de dimensions mitjanes.

Dimecres, 12 de febrer de 2014, a les 19.30 h, a la Fundació Fita de Girona, s’inaugurarà l’exposició de l’obra més recent de Domènec Fita, que es podrà visitar fins al dia 29 de març, de dimarts a dissabte, de 17 a 20 h.


Per a més informació: http://www.fundaciofita.com/noticies.phpaccio=fitxa&id_noticia=260&vflash=11.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca