.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Amb "12 mesos - 12 obres", el Museu d’Art de Girona exposa les dotze obres que han estat les protagonistes, el darrer any, de la publicació Un mes, una obra, per mitjà de la qual el centre fa difusió del fons que gestiona i custodia.

Un mes, una obra és una publicació mensual dedicada a donar a conèixer una obra determinada. Cada mes, un artista, especialista o investigador s’encarrega d’escriure sobre la peça, intentant sempre aportar informació que serveixi per ampliar el coneixement que se’n té.

Amb “12 mesos - 12 obres”, s’ofereix la possibilitat de veure les dotze peces protagonistes, durant l’any 2013, d’Un mes, una obra, entre les quals hi ha obres del Fons d’Art de la Diputació de Girona.

L’exposició es podrà veure fins al proper 23 de març al Museu d’Art de Girona, de dilluns  a dissabte, de 10 a 18 h, i els diumenges i festius, de 10 a 14 h.

Per a més informació: http://www.museuart.com/cat/index.html.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca