.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L'exposició antològica d'Àlvar Suñol és una de les mostres més importants que ha organitzat aquest any la Casa de Cultura de Girona. L'exposició recull una extensa mostra de l'ampli recorregut professional que l'artista Àlvar Suñol ha realitzat en el món de la pintura des del 1954 fins al present.

Amb una trajectòria internacional, ja que ha exposat a tots els continents, l'artista, que des de ja fa uns anys viu i treballa a Foixà, mostra amb 44 obres el seus trets més particulars, que passen per l'abstracció tot i que amb un figurativisme enigmàtic però ben equilibrat.  

La seva obra es caracteritza per la riquesa de la textura i el color, generalment en tons ocres i vermellosos. El simbolisme que Suñol utilitza a les seves obres convida l'espectador a buscar diferents icones encarregades de l'expressió dels sentiments.

Àlvar Suñol. Una antològica des de 1954 al 2014 es podrà veure del 30 de gener al 15 de març de 2014, de dimarts a dissabte, de 13 a 21 h, a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de Girona.


Per a més informació: http://www.casadecultura.cat/activitats/269/11620/alvar-sunol-una-antologica-des-de-1954-al-2014

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca