.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L’exposició de fotografies de Daniel Mordzinski ens proposa una mirada al món familiar i literari de l’escriptor Javier Cercas (Ibahernando, Càceres, 1962) des de la sensibilitat del fotògraf argentí resident a París Daniel Mordzinski (Buenos Aires, 1960). Les seves fotografies ens revelen un Cercas familiar i proper, però també un Cercas immers en la vida literària i dels literats més coneguts. L’exposició es complementa amb un seguit de retrats d’escriptors de fama mundial.

A Mordzinski se l’anomena el fotògraf dels escriptors, perquè ha retratat ja tres generacions de creadors. La seva obra recollirà imatges per fer una mena d’atles humà de la literatura iberoamericana.

L’exposició es podrà veure del 21 de desembre al 25 de gener de 2014, de dimarts a dissabte, de 13 a 21 h, a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura.

Per a més informació: www.casadecultura.org.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca