.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Fundació Fita destina el seu espai expositiu a mostrar una selecció d’obres de la sèrie “Rock”, que Domènec Fita va fer l’any 1984, centrades a representar gràficament el punt de vista de l’artista sobre tot allò que envolta el rock.

Són un conjunt de dibuixos en els quals Fita, d’una banda, evoca el caràcter de l’artista dedicat al rock (el rostre, les mans...) i el carisma que li suggereix aquesta música i, d’altra banda, també transmet la llum escènica pròpia d’aquests concerts. Amb l’exhibició d’aquestes obres (acompanyades d’apunts fets pel mateix artista) es pretén donar a conèixer un moment clau en la trajectòria artística de Domènec Fita. Assenyala J. Jubert, en relació amb l’exposició i referint-se a Fita, que aquestes obres i els seus apunts “són testimoni d’aquest anar més enllà del que ja sap fer”, i que marquen el moment en què “l’estil de Fita canvia”.

L’exposició es podrà veure fins al 4 de gener de 2014.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca