.

CERCADOR

Notícies

Tornar

«Magistral Ministral» vol recuperar la figura de l'escriptor gironí Jaume Ministral (1914-1982), tan proper com desconegut, que va viure en primera línia molts dels esdeveniments de la història europea del segle XX i que va forjar una obra polièdrica i multiforme, vertebrada per un insubornable -i crític- sentit de l'humor.

Davant de l'imminent centenari del naixement de Ministral, l'exposició proposa un recorregut per la seva trajectòria vital i professional. És autor de novel·les, obres de teatre i articles,  i va col·laborar durant dècades en els mitjans escrits i audiovisuals de més audiència: La Vanguardia, El Correo Catalán i la ràdio i la televisió públiques de l'època.

La mostra es podrà visitar a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura fins al 15 de desembre, de dimarts a dissabte, de 13 a 21 h (diumenges i festius, tancat, excepte el dimarts, 29 d'octubre, el divendres, 1 de novembre, i el diumenge, 3 de novembre).

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca