.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Fins al dissabte, 11 de gener de 2014, la sala oberta del Museu de la Garrotxa acull l'exposició «Francesc Vayreda, de l'impressionisme al Noucentisme a Catalunya», una producció del Museu de la Garrotxa que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

La mostra, comissariada per Mariona Seguranyes, fa un interessant recorregut artístic pels inicis del segle XX a través de Francesc Vayreda, fill del conegut pintor Joaquim Vayreda. L'exposició és fruit d'un extens estudi sobre la figura de l’artista, i destaca tant la seva faceta com a pintor com la d'un dels activistes culturals més importants de Catalunya. Així, amb aquesta exposició, i a través de Francesc Vayreda, ens endinsem en les inquietuds de tota una generació d'artistes catalans que van rebre l'influx de l'impressionisme i de Cézanne.

Per a més informació:
http://francescvayreda.olot.cat/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca