.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Diputació de Girona participarà a la propera edició del Dia Internacional de l'Art 2022 que tindrà lloc el proper mes d'abril.

L’efemèride commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452. L’any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania.

L’objectiu principal de l’esdeveniment és apropar als ciutadans i ciutadanes la pràctica artística i compartir l’experiència de les diverses activitats, aprenent del món artístic.

La Nau Côclea, Centre de Creació Contemporània, en nom de totes les entitats i institucions participants en l'organització,  fa pública la convocatòria per la selecció de la imatge que il·lustrarà l'esdeveniment.

Dotació: 500€

Termini: 14 de gener de 2022

Candidatures: info@naucoclea.com

Bases de la convocatòria:

bases-convocatoria-cartell-dia-internacional-de-l-art.pdf 

 

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca