.

CERCADOR

Notícies

Tornar

«Amor incondicional»: l'exposició d'El Trampolí al claustre de la Diputació de Girona
07/10/2021

Cada any, els nois i noies d’El Trampolí (entitat d’atenció a persones amb discapacitats psíquiques) organitzen una exposició al claustre de la Diputació de Girona amb l’objectiu de donar a conèixer la feina que els membres de l’associació fan als diferents tallers als quals assisteixen durant l’any.


Aquest dimarts al matí, representants d’El Trampolí han estat a la seu de la corporació presentant la mostra d’enguany, que porta per títol «Amor incondicional», i ho han fet acompanyats del vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i d’alguns dels seus familiars i amics.


Enguany, l’exposició titulada «Amor incondicional» mostra un conjunt d’imatges que ensenyen la relació afectiva intensa que s’estableix entre els membres de l’associació i els cavalls.


Són fotografies que traspuen felicitat i plenitud i que permeten aproximar-se a una de les activitats realitzades per El Trampolí, una associació que treballa per donar a conèixer les persones discapacitades psíquiques al conjunt de la societat, i per fomentar-ne la integració social i la plena normalització en totes les àrees de la seva vida.

L’exposició «Amor incondicional» es pot veure al claustre de la Diputació de Girona fins al 15 d’octubre.

Fotografies: Miquel Millán

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca