.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Inaugurada l'exposició sobre el 50è aniversari del Consorci d'Aigües Costa Brava Girona
06/07/2021

El Consorci d'Aigües Costa Brava Girona reviu el passat i reflexiona sobre el present i el futur en la commemoració dels seus cinquanta anys.


L'acte institucional, que va tenir lloc el passat dijous 1 de juliol a a l'Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, ha reunit alguns dels presidents de l'organisme, així com alcaldes i representants dels ajuntaments consorciats.


També s'hi ha presentat el llibre Crònica de l'aigua a la Costa Brava i s'ha inaugurat una exposició al monestir, que es podrà visitar fins al 29 d'agost.

Els cinquanta anys del Consorci d'Aigües són el punt de partida d'aquesta obra, que explica tot el procés gràcies al qual avui dia quan obrim l'aixeta raja aigua, i com aquesta torna depurada al medi. Tot plegat, amb nombrosos referents històrics i actuals, des d'una visió general i també específica de cada municipi.

L'exposició descriu els canvis històrics i les tasques que ha desenvolupat l'organisme des de la seva creació, a través d'una sèrie de plafons amb textos explicatius i fotografies. Les cinquanta-cinc imatges que s'hi mostren provenen del mateix Consorci d'Aigües de la Costa Brava; d'INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, i del CRDI, el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de l'Ajuntament de Girona.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca