.

CERCADOR

Notícies

Tornar

S'inaugura l'exposició fotogràfica «Artistes amb tractor» a Sant Miquel de Campmajor.
08/06/2021

La mostra és fruit del treball de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) en col·laboració amb l’Associació Catalana de Micropobles, la Diputació de Girona, la Diputació de Tarragona, la Diputació de Lleida i la Diputació de Barcelona i suposa una oportunitat per col·laborar entre municipis, governs locals i entitats de tot Catalunya.

«Artistes amb tractor. La terra i la pagesia» és obra de la fotògrafa Sara Boldú, on fa valer l’agricultura i el món del camp en l’alimentació sostenible.

Els impulsors de la mostra tenen el compromís de conscienciar la ciutadania sobre la importància d’una dieta equilibrada, saludable i sostenible, que a més sigui econòmicament accessible per a tothom. Una alimentació que, en bona part, proporciona la pagesia.


«Artistes amb tractor» s’integra dins del Programa d’Exposicions Itinerants de la Diputació de Girona i Sant Miquel de Campmajor és la primera parada d’una ruta que passarà per una trentena de municipis catalans fins al juny de l’any que ve. La majoria són municipis amb menys de cinc-cents habitants.

L’exposició s’estarà tres mesos en cada província: primer Girona, després Tarragona, seguidament Lleida i, la primavera de l’any que ve, Barcelona. Després de Sant Miquel de Campmajor es podrà veure, per aquest ordre, a Garrigàs, Susqueda, Esponellà, La Tallada d’Empordà, Mieres, Planoles i Ordis.

 

Informació de l’exposició

Informació sobre alimentació sostenible - AMB

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca