.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Des de l’any 1994 el Museu d’Art exposa de manera mensual una obra seleccionada del seu fons que es presenta acompanyada d’un text centrat en un aspecte determinat de la seva història. Amb aquesta aproximació d’expert, s’amplia la documentació que el Museu té sobre les obres del seu fons.

Aquest mes de juny, l’obra seleccionada és «L’avi del Museu. Retrat de l’avi Fontané», de l’artista Miguel Sánchez Fernández, datada l’any 1959, que forma part del fons d’art de la Diputació de Girona.

Es tracta d’un dibuix fet amb Carbó i llapis sobre paper, de  45 x 34 cm, del que va ser conserge del museu durant 67 anys, del 1890 al 1957. Un personatge que, segons l’article de l’obra signat per Josep M. Llorens i Rams: “Traspuava bonhomia i gaudia d’una gran memòria. Una memòria carregada de records del museu, de la ciutat i del país que només podem copsar a través d’un parell d’entrevistes a la premsa. Llàstima de tants records, de tantes històries que se n’anaren per sempre amb ell..”

 

Informació 1 mes, 1 obra

Article de l’obra

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca