.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El passat divendres 4 es va inaugurar a la Casa de Cultura de Girona la setzena edició del Festival Inund'Art. 

Entre les peces exposades es pot trobar "La casa petita", de l'artista Víctor Masferrer, que va guanyar la 13a edició del programa Exposicions Viatgeres convocat per la Diputació de Girona amb el projecte "Clarianes de bosc" l'any 2016.

"La casa petita" és una peça feta a escala del pati de la Casa de Cultura, realitzada en vidre vermell translúcid, que funciona com una cambra fosca. Una cambra fosca de la qual podem veure el seu interior. Gràcies a les propietats de filtratge del vidre, la llum vermella que hi penetra no afecta al paper fotosensible que conté el seu interior. Així, d'una forma velada, a través del vidre vermell, podrem veure el paper fotosensible i la formació d'una imatge que mai serà revelada.

Virtualment, tot el que passa per l'objectiu (en aquest cas, un estenop) quedarà registrat al paper fotogràfic, però nomès la trajectòria aparent del sol, amb el pas dels dies, quedarà gravada, solcada al paper.

La mostra es podrà visitar a la Casa de Cultura fins el dia 13 de juny.

més informació

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca