.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Inauguració de l'exposició «El Ter. Dits i fets del transvasament» a Anglès
17/05/2021

El passat divendres 14 de maig es va inaugurar l'exposició «El Ter. Dits i fets del transvasament» al hall de la piscina municipal d'Anglès. L'exposició és una mostra dels continguts del llibre del mateix títol de Joan Gaya que ajuden a entendre la sobreexplotació del riu Ter i quin ha estat el procés i les propostes per revertir-la.

En paraules del diputat Eduard Llorà de la #DdGi:  "El transvasament del #Ter es va fer en plena dictadura, sense oposició possible. Amb el pas dels anys, el territori s’ha organitzat, ha potenciat la relació dels ciutadans amb el riu, el coneixement i la protecció de l’ecosistema".

 

La mostra es podrà visitar fins al 14 de juny . Després iniciarà el seu recorregut itinerant per diversos municipis de les comarques gironines.

Més informació

Sol·licitud de l'exposició

 

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca