.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Visita dialogada a l'exposició El món com a meditació en el marc del Dia Internacional de l'Art
21/04/2021

En el marc del Dia Internacional de l'Art, la Diputació de Girona va organitzar una visita guiada sobre l'exposició «El món com a meditació» de Maria Mercader, a la Societat l’Amistat Cadaqués.

La pròpia artista va mantenir un diàleg sobre el seu treball amb les persones assistents a l'exposició que es podrà visitar fins el proper dia 2 de maig.

La novena edició del Dia Internacional de l’Art es va desplegar amb una àmplia programació d’activitats culturals i artístiques el cap de setmana del 16, 17 i 18 d’abril, a Girona ciutat i comarques.
 
L’efemèride commemora el naixement de l’artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452. L’any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’acostar les diferents formes de l’expressió artística a la ciutadania.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca