.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La XXII edició dels premis LiberPress, que organitza anualment la Diputació de Girona conjuntament amb l’Associació LiberPress, finalment tindrà lloc dimarts 23 de març a les 19.30 hores, en una gala que serà retransmesa en directe per TV Girona i en streaming al portal web de la Diputació.

Aquesta serà una edició molt especial, que englobarà tant l’any 2020 com el 2021. Enguany els premis, més vinculats a la solidaritat, s’han reorientat i, en la seva vessant més social, homenatgen els diferents col·lectius i els diversos professionals implicats en la lluita contra la COVID-19, així com totes les víctimes que l’han patit en primera persona al llarg dels darrers mesos i les seves famílies.

Més informació:

http://www.premisliberpress.cat/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca