.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Nau Côclea, Centre de Creació Contemporània, en el marc de l'organització del Dia Internacional de l'Art 2021 i en nom de totes les entitats i institucions participants en l'organització, fa pública la convocatòria per la selecció de la imatge que il·lustrarà l'esdeveniment.

El Dia Internacional de l’Art tindrà lloc el tercer cap de setmana d'abril de 2021 amb una àmplia programació activitats culturals i artístiques a Girona ciutat i comarques.

Aquesta celebració recorda el naixement de Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452: l’any 2011 la UNESCO declarava aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’apropar als ciutadans diferents formes d’expressió artística.

Dotació: 500€

Termini: 10 de març de 2021

Candidatures: info@naucoclea.com

Més informació: 

http://www.bolit.cat/cat/programacio/bolit-convoca-2021.html

https://www.facebook.com/events/856081978568156/

 

 

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca