.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El Centre Cultural La Mercè exposa «Marca d'aigua - empremta de fusta», de Jordi Martoranno, guanyador de les Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona l'any 2012

L'exposició de l’artista gironí Jordi Martoranno es pot veure a la sala d’exposicions del Centre Cultural La Mercè fins al 23 de desembre. “Marca d’aigua – empremta de fusta” és una mostra del projecte resultant de la beca de residència de creació artística vinculada amb la tècnica del gravat organitzada entre el Bòlit, Centre d’Art Contemporani i l'Escola Municipal d'Art de Girona.


Martoranno presenta un projecte en què explora formes que es troben en totes les modalitats dins de les societats contemporànies. Formes que han perdut el seu valor simbòlic inicial i que s'han acabat transmutant en eines tecnològiques o objectes quotidians, trobant-se al límit entre el símbol i el signe, entre el llenguatge poètic i la tecnologia, entre la consciència i la transcendència, entre el sagrat i el mite.


Jordi Martoranno va guanyar l'any 2012 la novena convocatòria del cicle Exposicions Viatgeres, convocat per la Diputació de Girona, amb el projecte «Formes en correspondència», que va mostrar-se durant més de dos anys per diferents municipis de les comarques gironines. Amb motiu de la cloenda de la itinerància, la Diputació de Girona, en col·laboració amb la Casa de Cultura, va organitzar l'any 2015 una nova exposició de l'artista, el projecte «Pintura», on va presentar els seus darrers treballs.


L’horari de visita de l’exposició és de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.


Més informació: https://web.girona.cat/ccm/noticies?id=10281015

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca