.

CERCADOR

Notícies

Tornar

INSPAI, el Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, participa per desè any en el Festival Imaginària de Castelló de la Plana, amb l'exposició "Pep Iglésias. Anacronismes: 1978-2009".

La mostra consta de 24 fotografies en blanc i negre i en color, amb les quals INSPAI presenta un treball previ de selecció i plasmació de les fotografies més rellevants que integren el fons Pep Iglésias.

Des d'un punt de vista testimonial i patrimonial, aquestes imatges serveixen per explicar el nostre context social, cultural i polític més immediat, però també el més llunyà, a través dels viatges del desaparegut fotògraf gironí.

Amb aquesta mostra es pretén donar una imatge global, però alhora acurada, de la figura de Pep Iglésias, tant de la seva faceta com a fotoperiodista com de la personal, la de ciutadà gironí fortament vinculat a la ciutat que el va veure néixer.

Les seves imatges són el testimoni gràfic de l'evolució més important en el món de la fotografia dels darrers setanta anys, aproximadament, i el seu llegat és un referent imprescindible per al fotoperiodisme de premsa local i de la fotografia freelance.

L'exposició es podrà visitar del 23 de setembre al 24 d'octubre al Menador Espai Cultural de Castelló de la Plana.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca