.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Cultura Virtual, un espai en línia que agrupa les iniciatives culturals
27/05/2020

El Servei de Cooperació Cultural i Educació de la Diputació de Girona ha posat en marxa Cultura Virtual, un espai en línia que agrupa les iniciatives culturals de les comarques gironines.

Al nou web (http://culturavirtual.ddgi.cat/), s'hi poden consultar propostes d'exposicions, dansa, música, teatre, cultura popular, activitats educatives, circ, cinema i museus, entre d'altres. N'hi ha per a totes les edats (infants, joves, adolescents i adults) i dirigides a tot tipus de públics (públic familiar, col·lectius amb necessitats especials, etcètera).

La idea de Cultura Virtual neix de l'evidència que en el període de confinament el consum cultural va augmentar, tot i que el sector va ser dels primers a tancar la seva activitat. En aquest context, el sector cultural de les comarques gironines es va adaptar molt ràpidament i va connectar amb el seu públic a través de les plataformes digitals.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca