.

CERCADOR

Notícies

Tornar

S'amplia el termini de la XIX convocatòria del Premi Joves Fotògraf(e)s
21/04/2020

NSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, ha ampliat el termini de convocatòria de la dinovena edició del Premi Joves Fotògraf(e)s, corresponent a l'any 2021. Aquesta convocatòria té com a objectiu promoure i difondre els treballs fotogràfics dels joves fotògrafs i fotògrafes de l'àmbit territorial de Catalunya.

La Diputació escollirà un projecte fotogràfic entre tots els que s'hi presentin, que es dotarà dels recursos necessaris perquè sigui exposat, perquè se n'editi un catàleg i perquè l'exposició pugui itinerar.

La proposta expositiva seleccionada es premiarà amb 1.250 € (subjectes a la retenció vigent en el moment de la concessió del premi), es presentarà a la Casa de Cultura de Girona i després també passarà a formar part del programa d'exposicions itinerants de la Diputació, de manera que es podrà veure a diferents municipis de la demarcació.

A banda, l'exposició farà estada a diferents festivals i mostres d'arreu del país i de l'estranger.

Al Premi Joves Fotògraf(e)s hi poden participar tots els fotògrafs catalans (nascuts a Catalunya i/o residents) de 18 a 30 anys. La participació en la convocatòria és gratuïta.

El text de les bases, la convocatòria i els models de la sol·licitud i dades del projecte que cal presentar es poden consultar al lloc web ¿d'INSPAI

El Centre de la Imatge facilitarà assessorament i orientació a totes les persones interessades en la convocatòria (INSPAI: 972 185 163 - 972 185 058)

La documentació es pot presentar des del 4 de maig fins al 10 de juliol de 2020, ambdós inclosos, per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques: a) en línia, mitjançant els canals telemàtics previstos al web de la Diputació de Girona; o b) presencialment, al Registre General de la Diputació de Girona (pujada de Sant Martí, 5, 17004 Girona), en horari d'atenció al públic (de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14 h).

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca