.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La convocatòria d'Exposicions Viatgeres es prorroga fins al 30 de juny
29/05/2020

La nova convocatòria del programa Exposicions Viatgeres, que organitza la Diputació de Girona cada dos anys, s’ha vist afectada de ple per la situació generada per la COVID-19. 

D’entrada, el termini per presentar les propostes expositives que havien de donar cos a aquest projecte durant els propers dos anys començava i acabava el mes d’abril passat. La declaració de l’estat d’alarma i el confinament posterior han alterat les dates, de manera que ha calgut una nova reorganització de terminis i clàusules.

Així doncs, ha estat necessari allargar el termini per a la presentació de les propostes expositives i, en conseqüència, s’ha hagut d’ajornar el període expositiu dels dos projectes que resultin guanyadors d’aquesta convocatòria. 

Com ja és sabut, cada mes de setembre la sala d’exposicions de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona acollia la nova exposició itinerant de les Exposicions Viatgeres. Malauradament, aquest any l’exposició no es podrà fer i caldrà esperar a l’any següent. 

Així doncs, els dos canvis substancials que ha calgut fer degut a la COVID¿19 són:

– Per una banda, prorrogar el període de presentació de sol·licituds fins al 30 de juny. 

– Per l’altra, ajornar el projecte expositiu a 2021-2022. 

Presentació de sol·licituds:

al registre d'entrada de la Diputació (pujada de Sant Martí, 5) o bé telemàticament a la plataforma específica de la Diputació per tramitar subvencions en línia https://seu.ddgi.cat  

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca