.

CERCADOR

Notícies

Tornar

L’exposició «Mig Europa cau. Impressions de Josep Pla sobre la Gran Guerra» és una coproducció de la Càtedra Josep Pla (UdG - FJP - Grup 62) i la Fundació Josep Pla, comissariada per l’investigador Francesc Montero (UdG).

Es tracta d’una anàlisi i interpretació d’un fet determinant per a la història del segle xx: la Primera Guerra Mundial, a través de la mirada de Josep Pla projectada des d’un territori neutral. Tot i que l’escriptor la va viure en un moment primerenc de la seva vida professional, l’exposició ens torna a situar Pla com el periodista i escriptor que ens ajuda a comprendre el nostre passat més recent. Al llarg de la seva obra, Pla explica i recorda l’enorme impacte de la Gran Guerra en l’evolució històrica, social i cultural del seu segle.

Es podrà veure fins al 3 de gener a la Casa de Cultura.

 

Per a més informació: https://casadecultura.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca