.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El projecte «InScènic» neix amb la voluntat de donar valor als estudis artístics de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot i crear unes sinergies educatives interdisciplinàries que permetin als alumnes tenir un discurs artístic propi i uns coneixements pràctics i professionals.


«InScènic» consisteix a realitzar una posada en escena d’un banquet inspirat en una imatge cinematogràfica, amb l’objectiu de donar protagonisme a un dels productes del segell Girona Excel·lent.


Els cicles artístics que hi participen són: el CFAS d’il·lustració, el CFAS de fotografia, el CFAS de motlles i reproduccions escultòriques i el CFAS d’escultura aplicada a l’espectacle.


L’exposició es podrà veure a la primera planta de la Casa de Cultura fins al 2 d’agost.


Per a més informació: https://www.casadecultura.org

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca