.

CERCADOR

Notícies

Tornar

INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, també s’ha volgut sumar al Girona Temps de Flors d’enguany presentant una exposició sobre aquest tema a través d’un conjunt de fotografies de Vicenç Rovira. La mostra, que es podrà veure fins al 19 de maig a la Casa de Cultura de Girona, es compon d’una cinquantena de fotografies de flors que es troben habitualment als marges dels camins. Són flors que solen passar desapercebudes, però que si les observem amb deteniment ens adonarem que són tan boniques com les que trobaríem en botigues especialitzades.
La sèrie consta de dues parts: a la primera, les imatges són de flors fresques, i a la segona, de flors seques o pansides. En tots dos casos se’ns mostra la bellesa que podrem descobrir mentre passegem pels camins del nostre territori; una bellesa que rau en la humilitat i la discreció d’aquesta presència que acoloreix i alegra les nostres passes.

 

Per a més informació: https://casadecultura.org/activitats/1/23376/flors-de-marge-fotografies-de-vicenc-rovira

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca