.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Un any més, coincidint amb el Girona Temps de Flors, la Diputació de Girona organitza el Pati Cultural, un esdeveniment que té lloc al claustre de la seu de la corporació amb la voluntat d’oferir una bona programació escènica a tots els visitants i espectadors que vulguin dedicar temps a la cultura durant la setmana de les flors a Girona. Si bé ja fa molts anys que la Diputació organitza el Pati Cultural, el contingut d’aquesta proposta ha anat canviant d’acord amb les noves disciplines culturals, tan heterogènies i interdisciplinàries, que hi ha en l’actualitat. Així doncs, de l’originari cicle de concerts, el Pati Cultural ha passat per diferents etapes fins a arribar a la proposta d’enguany: una veritable mostra de manifestacions artístiques en què tenen cabuda tant la música com el teatre o el circ en totes les modalitats i disciplines.
La programació del Pati Cultural d’enguany l’ocupen les principals propostes escèniques i musicals que en aquests moments estan en actiu a les comarques gironines. La Factoria d’Arts Escèniques, la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines, l’Escola de Música Moderna, l’AGT - El Galliner i el Cercle de Cultural Tradicional són algunes de les entitats que presentaran el seu espectacle en l’edició d’enguany.


Com a novetat, el Pati Cultural fa un pas més i s’obre també a la programació familiar gràcies a la participació de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.


El cicle de concerts començarà el proper dissabte, 11 de maig, i s’acabarà el diumenge 19 de maig. Durant aquesta setmana, hi haurà un total d’onze actuacions gratuïtes, que tindran lloc els dissabtes, a les 19 h; els diumenges, a les 12 h i a les 19 h, i, de dilluns a divendres, a les 18 h.

Per a més informació: http://paticultural.ddgi.cat/

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca