.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Fundació Fita ha organitzat una nova proposta de «Diàlegs» amb l’objectiu de confrontar el treball de Domènec Fita amb el d’un o més artistes que hagin col·laborat amb ell en el seu Estudi d’Art. En aquest cas, la mostra, que es podrà veure a les sales d’exposicions de la Fundació Fita (segon pis de la Casa de Cultura) fins al 17 d’abril, acull el treball de dos artistes del Pla de l’Estany, coetanis i alumnes de Domènec Fita.

Es tracta d’una exposició d’obres inèdites, escultures, obra pictòrica i orfebreria de Xicu Cabanyes i obra recent de pintura i escultura de Jordi Bosch Barraca. En aquesta tercera edició de «Diàlegs» els dos artistes dialoguen amb el paisatge. El primer presenta la seva obra dins el paisatge i el segon se serveix del paisatge com a suport de la seva obra.

Per a més informació: https://www.casadecultura.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca