.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Del 15 de febrer al 29 de març, a la Casa de Cultura de Girona, es podrà veure l’exposició «Mitologia i natura», un projecte d’arrels i soques de pi negre i pi roig, convertides en imatges fantàstiques, dimonis, follets, lleons alats, cavalls i víbries, que fan volar la imaginació dels més petits i creen evocacions mítiques als més grans. Com diria Jordi Sanglas de Tavertet, es tracta d’una mostra d’«arrels convertides en imatges fantàstiques».

La natura sovint sembla imitar-se a ella mateixa. Les arrels i els troncs adopten estranyes formes animals que a vegades exigeixen un petit retoc, o ni tan sols això. La imaginació popular ha vist des de l’antiguitat evocacions humanes en algunes arrels, motiu pel qual han estat utilitzades en diverses pràctiques màgiques.

Evelí Adam, artista i fuster de Campdevànol, defineix la seva obra com una «experimentació constant, sobretot amb material, amb diferents textures, amb el color i també amb els diferents suports», i explica que el seu objectiu és «plasmar la natura i la seva estètica, color i forma».

Per a més informació: https://www.casadecultura.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca