.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Fundació Fita presenta la segona proposta del projecte «Diàlegs», aquesta vegada entre els artistes Ció Abellí i Isaac d’Aiguaviva.

«Amb el dibuix es creen línies en l’espai, eixos segurs per desenvolupar la resta, que és volum i superfície, color i matís. Hi aboco el pensament, el cor i les mans per donar forma a aquests trossets de matèria amb capacitat de comunicació. És quan veig la porta oberta i em deixo anar. »Però pel carrer també em pregunto on ets, llibertat, que et fas fonedissa entre tanta informació i injustícia.»

Ció Abellí

«He passat la vida aprenent a mirar i he connectat sempre l’ull amb el dibuix, enamorat de la línia, a cops suau i tendra i a cops esquerpa i dura. »El dibuix és per a mi la cal·ligrafia de l’ànima, l’esquelet constructor de totes les obres posteriors. »He après en el silenci a créixer i mirar el fet creatiu, és un moment de solitud buscada, però (solitud lliure), un espai de creació i pensament que hem de saber guardar. »Per això els dibuixos viuran damunt el “groc”, on l’espectador copsarà, o no, el llenguatge del silenci fet dibuix.»

Isaac d’Aiguaviva

 

Per a més informació: https://www.casadecultura.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca