.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El retaule de sant Sebastià (1652-1654) és una de les peces més importants del Fons d’Art de la Diputació de Girona. L’obra, exvot de la ciutat de Girona per la pesta de 1650, va ser encarregada a Josep Tramulles, un dels escultors més destacats del barroc català. Gràcies a la restauració que ha dut a terme el Museu d’Art, finançada per la Diputació de Girona, el retaule torna a lluir els seus colors originals, una rica policromia amagada sota capes de repintats i vernissos envellits.

La restauració ha estat a càrrec de les restauradores Ester Horno, Laia Roca i Judit Birosta. La peça, que està exposada de forma permanent al Museu d’Art, procedeix de la capella de l’antic Hospital de Santa Caterina.

Per a més informació: http://museuart.com/

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca