.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Es fa pública una nova convocatòria del Premi Joves Fotògraf(e)s
11/09/2018

INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, fa pública una convocatòria per escollir el projecte fotogràfic que compondrà la dissetena edició del Premi Joves Fotògraf(e)s. La convocatòria està dotada amb un premi de 1.000 € i hi poden participar tots els fotògrafs catalans (nascuts a Catalunya i/o residents) de 18 a 30 anys.

La convocatòria i les bases en què s’especifiquen els detalls del procés selectiu es poden consultar a l’apartat «Joves Fotògraf(e)s» del lloc web d’INSPAI (http://www.inspai.cat/Inspai/ca/premi-joves-fotografs): participants, projectes, documentació, lliurament, criteris de valoració, etc. El període per presentar les sol·licituds comença el 17 de setembre i acaba el 26 d’octubre de 2018.

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca