.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Aquest estiu la Canònica de Santa Maria de Vilabertran serà l’emplaçament privilegiat que acollirà per primera vegada de forma simultània la «Trilogia de l’origen». La mostra, ideada per l’artista Jordi Isern com a cloenda del cicle itinerant de les Exposicions Viatgeres, ha estat organitzada conjuntament per Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, el Museu de la Garrotxa i el Museu d’Història de Girona. 

Així, en un mateix espai es recullen els tres episodis pictòrics que es van inaugurar en llocs i dates diverses: «Recorda d’on vens», a la Cisterna del Museu d’Història de Girona el mes de juny de 2017; «Recorda qui ets», a El Refugi de Girona el mes d’octubre de 2017, i «Recorda on vas», al Museu de la Garrotxa d’Olot el mes de febrer de 2018.

Aquestes tres instal·lacions pictòriques ens conviden a fer un recorregut a través de la llum i la foscor per endinsar-nos en una reflexió profunda sobre la transició entre la vida i la mort. El recorregut va des de la percepció fins a la consciència i la mostra és una invitació a la meditació, una expressió de la universalitat d’un art veritable.

 

Aquesta exposició s’emmarca dins el cicle estival «Diàlegs: pintura, música i patrimoni», que cada any uneix, a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran, tres puntals de la cultura: la pintura, la música i el patrimoni. Des de fa 26 anys, en aquest espai, hi té lloc la Schubertíada, un festival internacional dedicat al món del lied romàntic i a la música de cambra. Per quart any consecutiu, s’hi fa paral·lelament una exposició de la pintura contemporània a cura del Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona. 

Juliol i agost:

De dimarts a diumenge, de 10 a 13.30 h i de 15 a 18.30 h

Setembre:

De dijous a dissabte, de 10 a 13.30 h i de 15 a 17.30 h

Diumenges i festius, de 10 a 15 h

L’entrada tanca trenta minuts abans del límit horari. 

 

Per a més informació: http://www.bolit.cat/cat/index.html

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca