.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Com cada any, la Diputació participa a Girona Temps de Flors amb el Pati Cultural. Es tracta d’un esdeveniment ubicat al pati d’aquesta corporació, que ofereix actuacions diàries durant aquesta setmana a Girona. Amb tot, si bé fins ara el Pati Cultural tenia com a segell distintiu el fet de promoure les diferents formacions musicals que han nascut a redós del Conservatori, aquest any la Diputació ha volgut fer un pas més i convertir aquest esdeveniment en una mostra plural i interdisciplinària de les principals propostes escèniques i musicals de les comarques gironines. El cartell que es presenta enguany compta amb una desena d’actuacions, entre les quals hi ha concerts i obres de teatre i dansa a càrrec de grups seleccionats expressament per a l’ocasió.

Totes les actuacions seran gratuïtes, del 12 al 20 de maig a les 19.00 h (excepte el diumenge 13 de maig, que hi haurà dues actuacions, a les 12.00 h i a les 19.00 h). 

A més, com també ja és tradició, una exposició acompanyarà la programació del Pati Cultural durant tota la setmana. Aquest any es tracta d’una mostra de Domènec Fita, del qual s’acaben de commemorar els noranta anys, titulada «Incisions», comissariada per Kim Bover i que comprèn algunes de les obres més abstractes de l’artista.

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca