.

CERCADOR

Notícies

Tornar

La Diputació dona suport al futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols
10/04/2018

La Diputació de Girona es compromet a donar suport al futur Museu Carmen Thyssen com a projecte de gran rellevància cultural, que es farà al monestir de Sant Feliu de Guíxols i que es preveu que obri les portes el 2020. La data d’obertura neix després que l’estiu passat la baronessa Carmen Thyssen i l’Ajuntament signessin la cessió de les obres de pintura catalana que formaran el fons pictòric i artístic del futur museu.

Aquest fons permetrà disposar d’una pinacoteca que serà un referent indiscutible a Catalunya, sobretot de pintura catalana dels segles xix i xx, i el paper que hi tindran Sant Feliu de Guíxols i la demarcació de Girona serà essencial.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca