.

CERCADOR

Notícies

Tornar

INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, participa en la sisena edició del Dia Internacional de l’Art amb una activitat vinculada a l’exposició «Fotoperiodisme a la rereguarda (1936-1939). Rafael Vilarrubias», que en aquests moments s’està mostrant de forma itinerant per les comarques gironines. Es tracta d’una visita guiada a l’exposició, que s’ha programat expressament per a l’ocasió i que tindrà lloc el proper dissabte 14 d’abril a les 19 h a la sala La Carbonera, del Museu d’Història de Girona. Pep Ros, tècnic d’INSPAI, serà l’encarregat d’apropar el visitant al món del fotògraf Rafael Vilarrubias mitjançant aquesta mostra, que aplega les imatges més representatives de la vida i el treball a la rereguarda catalana durant la Guerra Civil espanyola.

La celebració de la sisena edició del Dia Internacional de l’Art a Girona portarà a la ciutat i a les comarques gironines un centenar d’activitats culturals el proper cap de setmana, els dies 14 i 15 d’abril. El tret de sortida es farà aquest divendres, 13 d’abril, amb el pregó inaugural, a càrrec del crític d’art, comissari i docent Pere Parramon. L’acte tindrà lloc a les 18.30 h davant de la seu del Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, a la plaça del Pou Rodó. Amb motiu de la manifestació convocada diumenge, 15 d’abril, a Barcelona, algunes de les entitats participants han decidit modificar la data de la seva programació per dissabte 14 d’abril o diumenge 22 d’abril.

Un total de 64 agents artístics, públics i privats, han participat enguany en la programació del Dia Internacional de l’Art a Girona, que proposa 67 activitats artístiques i 33 exposicions repartides en 20 municipis diferents. Aquesta programació inclou itineraris d’art, projeccions, exposicions i tallers, concerts, conferències, propostes gastronòmiques i performances, totes gratuïtes i aptes per a tots els públics. La ciutat de Girona concentra el gruix principal de les propostes, amb 22 activitats i 13 exposicions.

El Dia Internacional de l’Art a Girona és una iniciativa promoguda pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, de l’Ajuntament de Girona, i compta amb el suport de la Diputació de Girona i els Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació: www.inspai.cat

 

Documentació ―

Documentació en PDF
Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca