.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Acabat el cicle d'exposicions commemoratives del norantè aniversari de Domènec Fita, l'artista gironí segueix treballant en nous projectes expositius. El seu darrer treball, Sinònims, es va inaugurar ahir al vespre a la seu de la Fundació Fita. Es tracta d'una exposició comissariada per Kim Bover, composta per cinc sèries de pintura abstracta: Sadoll, Clar, Replec, Lapse i Rampell, combinades amb obres més antigues que, en conjunt, reflecteixen el Fita més reivindicatiu, sempre a favor de la llibertat d'expressió.

Durant la inauguració, hi van ser presents el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; alguns dels patrons de la Fundació, i amics i familiars que van voler acompanyar el pintor. L'exposició es podrà veure fins al 30 d'abril. 

Per a més informació: https://www.casadecultura.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca