.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Pep Sau (Olot, 1963) presenta una sèrie fotogràfica creada entre el 2015 i el 2016 que s’allunya del misteri de la ficció i de qualsevol construcció mística, i deixa de banda la nostàlgia i la celebració per explicitar una natura on segurament el seu personatge genera més preguntes que respostes. Es tracta d’un reportatge fotogràfic que ressegueix el dia a dia d’en Joan, un pintor que a causa de la crisi i de problemes familiars va decidir, ara fa nou anys, viure en una cova situada als límits de la fageda d’en Jordà.

L’exposició, que es podrà veure del 9 de març al 4 de maig a la Casa de Cultura, s’ha organitzat conjuntament amb el Museu de la Garrotxa d’Olot i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Per a més informació: https://www.casadecultura.org/inici

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca