.

CERCADOR

Notícies

Tornar

S’ha obert una nova convocatòria de l’Exposicions Viatgeres, el programa d’exposicions itinerants impulsat per la Diputació de Girona i destinat a artistes gironins. La finalitat de la convocatòria és seleccionar dos projectes expositius que itineraran per les comarques gironines durant el 2018 i el 2019.

Dos anys després de la darrera edició, amb una de les exposicions encara vigent i activa, es continua amb l’objectiu de potenciar la promoció i la difusió de pintors, dibuixants i escultors de les comarques gironines amb projectes de qualitat. Un jurat constituït per a l’ocasió serà l’encarregat de seleccionar les dues propostes a partir de tots els projectes rebuts entre l’1 i el 29 de març.

El jurat estarà format per un representant de la Diputació de Girona; Carme Clusellas, directora del Museu d'Art de Girona; Carme Sais, directora del Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona; Mar Serinyà, doctora en belles arts i curadora de l'Espai Montgrí del Museu de la Mediterrània, de Torroella de Montgrí; Sebastià Goday, gestor cultural; Eva Vàzquez, periodista del diari El Punt Avui, i Jordi Martoranno, artista.

Les sol·licituds es poden fer arribar al registre d'entrada de la Diputació de Girona (pujada de Sant Martí, 4-5) o telemàticament a la plataforma específica de la Diputació per tramitar subvencions en línia. Si presenteu les sol·licituds presencialment, és important que ho feu utiltzant amb el full de sol·licitud d'instància genèrica que trobareu en aquest enllaç: instància genèrica

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria a:

http://www.ddgi.cat/web/directe/convocatoriaev 

o trucant al telèfon: 972 185 057.

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca