.

CERCADOR

Notícies

Tornar

A finals d’aquest mes s’inaugura a la Casa de Cultura de Girona una exposició del conegut artista saltenc Manel Bayo, guanyador de la XII Biennal d’Art de Girona. Amb el seu projecte expositiu reflecteix de forma poètica una visió crítica i sensible de diferents aspectes de la societat actual, i crea un paisatge emocional que transita pel món de la infància i del passat i per algunes imatges estrictament contemporànies.

El títol, «Rull», prové d’un joc infantil que es practicava als patis de les escoles de Girona als anys 80, similar als jocs de lladres i serenos, a què a poc a poc es va deixar de jugar, segurament perquè contenia aspectes considerats cruels.

Per a més informació:

www.casadecultura.org
www.manelbayo.com

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca