.

CERCADOR

Notícies

Tornar

El Modern és l’antic teatre reconvertit en cinema ubicat a pocs metres de l’Ajuntament de Girona, en una zona del Barri Vell que ha restat històricament al marge dels diferents processos de remodelació que en canvi sí que han afectat altres zones de la ciutat. Els centenars de metres quadrats del Modern es troben abandonats fins al punt que el sostre de la sala principal s’ha esfondrat.


Eudald Camps presenta Suite Modern, un conjunt de pintures que no es limiten a parlar de formes i volums, sinó que intenten recórrer els diferents «llocs» a la recerca de les subtils variacions lumíniques que acaben definint el tema d’una sèrie que pot ser llegida en clau musical.


Suite Modern és fruit de dues circumstàncies que es dilaten en el temps: la pràctica de la pintura al marge dels circuits oficials (els que donen visibilitat a la feina de l’artista) i la relació continuada (15 anys) amb un espai molt singular a nivell arquitectònic, però, en canvi, sotmès a un implacable procés de deteriorament.

 

Per a més informació: https://www.casadecultura.org/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca