.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Divendres al vespre 27 d'octubre va començar oficialment l’Any Fita, la commemoració que, sota l’epígraf «Fita 90», ha organitzat la Fundació Fita, amb el suport de les institucions gironines, per homenatjar l’artista Domènec Fita, que el 10 d’agost es va convertir en nonagenari. El tret de sortida es va fer amb la inauguració de la primera de les sis exposicions que s’han organitzat a Girona amb motiu d’aquesta celebració, «Divorcis amb la tradició», que es podrà veure al Museu d’Art fins al 25 de febrer de 2018 i que vol mostrar el procés de creació de Fita.

L’acte va estar encapçalat pel mateix artista, que va estar acompanyat en tot moment pels representants de les institucions que hi donen suport.

Durant la inauguració, a part d’explicar el contingut de la mostra «Divorcis amb la tradició», també es van donar a conèixer tots els actes que hi ha programats dins l’àmbit d’aquesta commemoració, comissariada i coordinada per l’arquitecte Joaquim Bover, patró de la Fundació Fita, i que es compon, bàsicament, de sis exposicions que es duran a terme durant els mesos d’octubre i febrer del 2018 en diferents centres culturals de Girona i que s’aniran inaugurant de manera successiva. També inclou diverses activitats que es faran coincidint amb les mostres, com una conferència a càrrec de l’abat de Montserrat, l’edició i presentació del llibre Unes mirades en l’obrar de Fita, un concert a l’Auditori de Girona o un Vermut d’Art a la casa Fita-Rodeja, a Montjuïc.

Per a més informació: http://www.ddgi.cat/

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca