.

CERCADOR

Notícies

Tornar

Després de la bona acollida de l’any passat, INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, ha organitzat una segona edició del cicle de conferències dedicades a la fotografia. Aquest cop, ho ha fet de la mà de dos importants fotògrafs del panorama nacional i internacional: Txema Salvans i Luca Pagliari.

Aquest cicle de conferències, que porta per títol Parlem de fotografia, s’inscriu dins el programa de propostes formatives que ofereix INSPAI. Tot el relacionat amb el món de la fotografia està en constant expansió i això fa que l’increment de la demanda de formació en tècniques fotogràfiques i en cultura visual vagi en augment.

Conferència «Parlem de fotografia d’autor», de Txema Salvans. 27 d’octubre, a les 20 h, a l’auditori de la Casa de Cultura

Conferència «Més enllà del visible», de Luca Pagliari. (Fotografia estenopeica) 24 de novembre, a les 20 h, a l’aula magna de la Casa de Cultura.

Inscripcions: www.inspai.cat (apartat “Formació”) . 972 18 50 00 / 972 18 50 58

Les vostres dades s'incorporaran al fitxer Llistes de difusió, creat per la Diputació de Girona per fer arribar informació de les seves activitats i serveis. Entenem que, enviant la vostra adreça electrònica, ens autoritzeu a enviar-vos aquesta informació. Podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa adreçant-vos a difusio@ddgi.cat
Tanca